Stoiximan Super League

«Χτυπάει» Μητρόπουλο η ΑΕΚ

Έχουν κάτι στα χέρια τους; Έχουν έλλειψη συναίσθησης της κατάστασης; Με πιο λογική -και ιδανική- εκδοχή την πρώτη, οι άνθρωποί της ΑΕΚ συνεχίζουν τις προσπάθειες μεταγραφικής ενίσχυσης.

Έχουν κάτι στα χέρια τους (από την πλευρά των επενδυτών);

Έχουν έλλειψη συναίσθησης της κατάστασης (που έφερε κατάληψη στα Σπάτα από οπαδούς);

Με πιο λογική -και ιδανική- εκδοχή την πρώτη, οι άνθρωποί της ΑΕΚ συνεχίζουν τις προσπάθειες μεταγραφικής ενίσχυσης.

Μετά λοιπόν το ραντεβού των Δημητρέλου και Λίνεν με τον Φάνη Γκέκα, η «Ένωση» φέρεται να έχει κάνει… ρελάνς για την απόκτηση του Παύλου Μητρόπουλου.

Ο παίκτης έμοιαζε τις τελευταίες μέρες πολύ κοντά στον Άρη, ο οποίος είχε καταθέσει πρόταση δανεισμού του στον Παναιτωλικό. Το γεγονός ωστόσο ότι αυτή δεν περιελάμβανε κάποιο αντίτιμο για την ομάδα του Αγρινίου, σε συνδυασμό με το ότι η ΑΕΚ προσφέρει περίπου 30.000 ευρώ για να τον αποκτήσει ως το καλοκαίρι φέρεται να την έχει κάνει φαβορί για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Τόσο πολύ που στο Αγρίνιο μιλούν για προφορική συμφωνία του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ για δανεισμό του παίκτη ως το καλοκαίρι και τοποθέτηση μιας ρήτρας αγοράς που θα μπορεί να καλυφθεί -αν εν τω μεταξύ έχουν μπει οι επενδυτές κι έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην ΠΑΕ.

Εφόσον λοιπόν όλα αυτά ισχύουν και η «Ένωση» φτάσει σε συμφωνία και με τον ίδιο τον παίκτη (που το καλοκαίρι δεν είχε κρύψει την επιθυμία να μεταγραφεί σ’ εκείνη) ο Μητρόπουλος θα γίνει η πρώτη προσθήκη απ’ αυτές που τόσο έχει ανάγκη το ρόστερ της.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x