Stoiximan Super League

Sportske Novosti: «Τα βρήκαν Όσιγεκ και Παναθηναϊκός για Κλάινχαϊσλερ»

Ρεπορτάζ στην Κροατία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με την Όσιγεκ για να αποκτήσει τον Λάζλο Κλάινχαϊσλερ, έναντι ενός ποσού γύρω στις 500 με 600 χιλιάδες ευρώ.

Ένα βήμα πιο κοντά στον Παναθηναϊκό φέρνει τον Λάζλο Κλάινχαϊσλερ η «Sportske Novosti», επιβεβαιώνοντας παράλληλα και το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση η κροατική εφημερίδα, το «τριφύλλι» φαίνεται ότι «τα βρήκε» σε όλα με την Όσιγεκ για την μεταγραφή του Ούγγρου χαφ, που έμενε ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι!

Το κόστος της μετακίνησης του Κλάινχαϊσλερ υπολογίζεται γύρω στις 500 με 600 χιλιάδες ευρώ, ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ το μόνο που απομένει είναι ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Ακολούθως να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια να ανακοινωθεί επίσημα από τους «πράσινους».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κλάινχαϊσλερ αγωνίζεται ως 10 αλλά και σαν 8, ενώ έχει και το γκολ, εξ ου και αποτελεί τον παίκτη που επέλεξε τελικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x