Stoiximan Super League

Όσιγεκ: «Προχωρημένες επαφές για Κλάινχαϊσλερ» - Φωτογράφισε Παναθηναϊκό

Ο τεχνικός διευθυντής της Όσιγεκ άφησε αρκετές πιθανότητες για να γίνει η πώληση του Λάζλο Κλάινχαϊσλερ «φωτογραφίζοντας» τον Παναθηναϊκός.

Ο τεχνικός διευθυντής της Όσιγεκ, Ίβιτσα Κουλέσεβιτς, έκανε λόγο για προχωρημένες επαφές για την πώληση του Λάζλο Κλάινχαϊσλερ «φωτογραφίζοντας» τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα κροατικά και ουγγραικά ΜΜΕ θεωρούν δεδομένο πως πρόκειται για το «τριφύλλι».

«Οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο με ξένη ομάδα. Ελπίζω να καταλήξουμε σε συμφωνία τις επόμενες μέρες. Είναι σημαντικό να πάρουμε ένα συγκεκριμένο ποσό για τον Λάζλο και φυσικά να δεχτεί και ο ίδιος την πρόταση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με Μέσα στην Ουγγαρία, η Όσιγεκ δεν κατάφερε να βρει τη χρυσή τομή με τον 28χρονο διεθνή άσο για την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι κι έτσι αποφάσισε να του βάλει πωλητήριο προκειμένου να μην τον χάσει χωρίς αντάλλαγμα σε λίγους μήνες.

Ο 44 φορές διεθνής άσος μετρά φέτος 8 γκολ και 4 ασίστ σε 23 εμφανίσεις αποτελώντας βασικότατο στέλεχος της Όσιγεκ, στην οποία αγωνίζεται από τον χειμώνα του 2019, όταν αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Αστάνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x