Μετά από ένα θρίλερ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις και να φύγει με βαθμό από την έδρα της ΑΕΚ (1-1), στερώντας από την Ένωση τη δυνατότητα να ξεφύγει στην κορυφή.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι «κιτρινόμαυροι» είναι μεν πρώτοι με 45 βαθμούς, όμως ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη του με σκορ 4-1 επί του Πανσερραϊκού, ανέβηκε στους 44, έχοντας και ένα ματς λιγότερο.

Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 43 βαθμούς και παραμένουν σε στενή επαφή με την κορυφή, καθώς επίσης έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Τέλος, στη «μάχη» της τετράδας, Λεβαδειακός και Παναθηναϊκός συνέχισαν με νίκες, με τους Βοιωτούς να παραμένουν στο +9 από το «τριφύλλι», έχοντας και ματς παραπάνω.

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Σάββατο 31 Ιανουαρίου

Παναιτωλικός-Άρης 0-1
Ατρόμητος-ΟΦΗ 1-2
Βόλος-ΑΕΛ Novibet 0-2

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου

Λεβαδειακός-Asteras AKTOR 3-1
Παναθηναϊκός-Κηφισιά 3-0
ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 4-1
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1

Η βαθμολογία:

Stoiximan Super League: Παρέμεινε πρώτη η ΑΕΚ, από κοντά ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Το πρόγραμμα της επόμενης (20ής) αγωνιστικής

Σάββατο 07 Φεβρουαρίου

17:00 ΑΕΛ Novibet-Παναιτωλικός
18:00 Asteras AKTOR-Βόλος
20:00 Κηφισιά-Ατρόμητος

Κυριακή 08 Φεβρουαρίου

16:00 Πανσερραϊκός-ΑΕΚ
17:00 ΟΦΗ-Λεβαδειακός
19:00 Άρης-ΠΑΟΚ
21:00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x