Stoiximan Super League

Αντύπας: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα να δώσει 5 εκατ. ευρώ για εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά»

Στο ποσό που δύναται να διαθέσει για εξτρέμ ο Ολυμπιακός, στο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα και τις αποχωρήσεις αναφέρθηκε ο Ηρακλής Αντύπας, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM.

Τα τελευταία νέα από το... στρατόπεδο του Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ηρακλής Αντύπας.

Αναφορικά με την επερχόμενη ρεβάνς των πρωταθλητών με τη Μακάμπι Χάιφα, ο ρεπόρτερ σχολίασε πως ο Πέδρο Μαρτίνς άλλαξε την ώρα και τον τόπο διεξαγωγής της σαββατιάτικης προπόνησης προκειμένου να να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του σε συνθήκες αγώνα.

Για την ενδεκάδα, τόνισε πως πιο καθαρή εικόνα θα υπάρξει Δευτέρα-Τρίτη, με τους παίκτες που θα αποτελέσουν τη μεσαία γραμμή να αποτελούν ερωτηματικό.

Από εκεί και πέρα, ο Ηρακλής Αντύπας σχολίασε το τελευταίο σενάριο περί ενδιαφέροντος για τον Μπρούνο Ταμπάτα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τα «λιοντάρια» φέρονται να ζητούν πέντε εκατομμύρια ευρώ για τον Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό, ποσό που δεν έχει πρόβλημα να δώσει ο Ολυμπιακός για εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά - και όχι απαραίτητα για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Τέλος, όσον αφορά στις αποχωρήσεις, ιδιαίτερη μνεία έγινε στο γεγονός ότι παίκτες που δεν υπολογίζονται, όπως ο Κώστας Φορτούνης και ο Ρούμπεν Σεμέδο, έχουν αθροιστικά συμβόλαια που φτάνουν τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Από την στιγμή, πάντως, που η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε περίπου 50 μέρες, οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν ακόμα να κάνουν τα κουμάντα τους για τα ποσά που αξιώνουν για να παραχωρήσουν τους προανεφερθέντες παίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x