Stoiximan Super League

Αντύπας: «Με αλλαγές στη ρεβάνς με Μακάμπι ο Ολυμπιακός, τι ισχύει με Ταμπάτα»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Ηρακλής Αντύπας.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε αγωνιστικό ενόψει της ρεβάνς με την Μακάμπι Χάιφα στον β' προκριματικό γύρο του Champions League και… μεταγραφικό επίπεδο, μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Άπαντες στον Ολυμπιακού ασχολούνται με τη ρεβάνς με τη Μακάμπι. Υπάρχει πίστη για νίκη στο παιχνίδι που θα γίνει στο Καραϊσκάκη, παρότι η ομάδα δεν πήρε το ιδανικό αποτέλεσμα στο Ισραήλ. Από Δευτέρα ο Μαρτίνς θα αρχίσει να δείχνει πράγματα για την ενδεκάδα, η οποία θα είναι διαφορετική και θα χρειαστεί περισσότερη δημιουργία για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Είμαι βέβαιος πως θα υπάρξουν αλλαγές, αλλά θα πρέπει να δούμε τις προπονήσεις και να δούμε ορισμένα πράγματα, κυρίως για το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα. Στο πρώτο ματς κανείς δεν περίμενε τον Τικίνιο, σε αντίθεση με τον Κανέ που το λέγαμε μέρες πριν», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, υπογράμμισε: «Από εκεί και πέρα, βγήκε ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Ταμπάτα, ο οποίος προτάθηκε εκ νέου από τον Ντέκο που τον ήξερε από πέρυσι. Κοστολογείται στα 5 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που ο Ολυμπιακός για μία τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να τα δώσει. Παρόλα αυτά, δεν περιμένω εξελίξεις πριν από το ματς με την Μακάμπι που περιμένουμε αρκετό κόσμο να βρεθεί στο Καραϊσκάκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x