Champions League

Μακάμπι Χάιφα: Πάει για βασικός ενάντια στον Ολυμπιακό ο Πιερό

Ο Μπαράκ Μπακάρ σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Πιερό στη βασική ενδεκάδα της Μακάμπι Χάιφα ενάντια στον Ολυμπιακό.

Η ώρα για τη ρεβάνς του 1-1 ανάμεσα σε Μακάμπι Χάιφα και Ολυμπιακό, πλησιάζει, με τον Μπαράκ Μπακάρ να ετοιμάζει τα πλάνα του για το «Γ. Καραϊσκάκης» ανησυχώντας για την κατάσταση του Ομέρ Ατζιλί.

Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με τον ποδοσφαιριστή να μπαίνει, εκτός απροόπτου, στο αεροπλάνο για την Αθήνα τη Δευτέρα (25/07).

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα από το Ισραήλ αναφέρουν πως εκτός της θέσης του Ατζιλί, εκείνη του σέντερ φορ ενδέχεται να έχει διαφορετικό πρόσωπο στη ρεβάνς, καθώς ο Μπακάρ σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ως βασικό το Φράντζντι Πιερό.

Ο επιθετικός από την Αϊτή δεν έχει κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα στη Μακάμπι, καθώς είχε χαμένο πέναλτι στον τελικό του Super Cup με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, ενώ στα 30 λεπτά που έπαιξε ενάντια στους «ερυθρόλευκους» είχε ένα δοκάρι.

Ωστόσο, ο προπονητής της Μακάμπι φέρεται να έμεινε συνολικά ικανοποιημένος από την εικόνα του παίκτη και ενδέχεται να τον ξεκινήσει, πιθανότατα αντί του Ντέιβιντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x