Stoiximan Super League

Αντίστροφη μέτρηση για να μπει στο παλάτι της η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ μετρά αντίστροφα για την είσοδο στην «Αγια-Σοφιά Opap Arena». Σήμερα τα εγκαίνια της υπογειοποίησης. Συνεχίζονται οι πρόβες για τα εγκαίνια.

Μια προσμονή 19 ετών λαμβάνει σύντομα τέλος. Η ΑΕΚ μετρά πλέον τις μέρες για να επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια και να μπει στο νέο παλάτι της, την «Αγια-Σοφιά Opap Arena».

Βάσει προγραμματισμού, στις 30 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, θα γίνουν τα εγκαίνια, για τα οποία οι διεργασίες είναι πυρετώδεις. Το πρόγραμμα πέρα από τον αγιασμό θα περιλαμβάνει και διάφορα δρώμενα με έμφαση στις ρίζες της ΑΕΚ και το παρελθόν του συλλόγου. Οι πρόβες, μουσικοχορευτικών ομάδων και όχι μόνο, συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς ακόμη και μέσα στο χώρο του γηπέδου, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα.

Σήμερα, εξάλλου, είναι προγραμματισμένα τα εγκαίνια της υπογειοποίησης, του πολύ σημαντικού έργου για τη Νέα Φιλαδέλφεια που έγινε παράλληλα με την ανέγερση του γηπέδου. Όσον αφορά στον πρώτο αγώνα της ΑΕΚ στην «Αγια-Σοφιά Opap Arena», αυτός αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, απέναντι στον Ιωνικό.

Αξίζει να επισημανθεί ένα σημειολογικό γεγονός: η ΑΕΚ είχε δώσει το τελευταίο της παιχνίδι στο «Νίκος Γκούμας» το 2003 φορώντας την πορφυρή εμφάνιση απέναντι στον Άρη και τώρα έδωσε το τελευταίο της ματς πριν την είσοδο στο νέο της γήπεδο επίσης με την πορφυρή εμφάνιση, που φόρεσε στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x