Stoiximan Super League

Δεν παίρνει χαφ η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ, λίγη ώρα μετά το νέο, εντός έδρας κάζο στο πρωτάθλημα, από τον Βόλο αυτήν τη φορά, ενημερώνει πως δεν πρόκειται να πάρει, τελικά, χαφ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου!

Μεταγραφές… γιοκ για την ΑΕΚ,, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη θέση του χαφ -αν και δύσκολα θα υπάρξει κάποια άλλη κίνηση!

Λίγη ώρα μετά το νέο εντός έδρας κάζο στο πρωτάθλημα, από τον Βόλο αυτήν τη φορά, οι «κιτρινόμαυροι» ενημέρωσαν πως δεν πρόκειται να κάνουν καμία προσθήκη στα χαφ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου!

Η απόφαση, τονίζουν από την «Ένωση», δεν έχει να κάνει με το σημερινό (30/1) αποτέλεσμα, αλλά με το γεγονός ότι δεν προχώρησαν οι δυο τελευταίες καλές περιπτώσεις, που δούλεψε η ΑΕΚ.

Η μία αφορά την υπόθεση του Έντερ Μπαλάντα και η δεύτερη έχει να κάνει με την αγορά αμυντικού χαφ, που ενώ υπήρχε καταρχήν συμφωνία, δεν προχώρησε, γιατί η ομάδα του ενημέρωσε την ΑΕΚ ότι δεν θέλει να τον πουλήσει, γιατί δεν βρήκε αντικαταστάτη.

Από την ΑΕΚ τονίζουν ότι στο κλαμπ είχαν πει ότι έψαχναν παίκτη (αμυντικό χαφ), που θα έκανε τη διαφορά και από τη στιγμή, που δεν βρέθηκε τέτοιος παίκτης, αποφασίστηκε σε συνεννόηση διοίκησης και αγωνιστικού τμήματος να μην προχωρήσει σε μεταγραφή απλά και μόνο για να πάρει κάποιον παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x