Stoiximan Super League

Ελπίζει ακόμη για Σάντος η ΑΕΚ, στα υπόψη ο Κόλερ

Η ΑΕΚ δεν χάνει τις ελπίδες της για Φερνάντο Σάντος, ενώ εξετάζει κι άλλες λύσεις, όπως ο Μαρσέλ Κόλερ.

Μπορεί μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας η Πορτογαλία να είναι τεράστιο φαβορί για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ αντιμετωπίζοντας στον «τελικό» των playoffs την Βόρεια Μακεδονία, ωστόσο στην ΑΕΚ δεν έχουν χάσει κάθε ελπίδα για την πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος.

Ασφαλώς ενδεχόμενη πρόκριση των Ιβήρων στα τελικά θα καταστήσει πιο δύσκολη την αποστολή των «κιτρινόμαυρων», ωστόσο ακόμη κι αν την Τρίτη το βράδυ το αποτέλεσμα φέρει την Πορτογαλία στο Κατάρ, το θέμα δεν θα πρέπει να θεωρείται λήξαν για την ΑΕΚ. Κατ’ αρχάς, πορτογαλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Σάντος δεν είναι 100% δεδομένο πως θα συνεχίσει στον πάγκο μέχρι τα τελικά που θα γίνουν το Νοέμβριο. Ακόμη όμως κι αν τελικά οδηγήσει την ομάδα στο Κατάρ, στην «Ένωση» δείχνουν διατεθειμένοι να τον περιμένουν. Άλλωστε την περίοδο του Μουντιάλ θα διακοπούν όλα τα πρωταθλήματα και ο Φερνάντο Σάντος θεωρητικά θα μπορεί ταυτόχρονα να εργαστεί και στις δύο ομάδες. Όπως και να’ χει, το θέμα θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα και ο Σάντος, που έχει συμβόλαιο με την Πορτογαλία ως το 2024, θα αποφασίσει άμεσα τι θα πράξει.

Στην ΑΕΚ είναι υποχρεωμένοι, σε κάθε περίπτωση, να εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις προπονητών. Μια από αυτές που είναι στα υπόψη για το καλοκαίρι είναι του Μαρσέλ Κόλερ, όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ». Ο 61χρονος Ελβετός έχει κατακτήσει πρωταθλήματα στην πατρίδα του με Σεντ Γκάλεν και Γκρασχόπερς, καθώς και Κύπελλο με τη Βασιλεία, ενώ πήγε με την Αυστρία στο Euro 2016 και δούλεψε στην Bundesliga σε Κολωνία και Μπόχουμ. Μετά την αποχώρησή του από την Βασιλεία το 2020 δεν έχει εργαστεί κάπου, παρότι είχε προχωρημένες συζητήσεις για να διαδεχτεί τον Πάουλο Σόουζα στην εθνική Πολωνίας, ενώ ήταν και στη λίστα της ΕΠΟ προτού αποφασιστεί να προσληφθεί ο Γκουστάβο Πογέτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x