Stoiximan Super League

Όλα στραβά για την ΑΕΚ: Ό,τι ήθελε… έγινε το αντίθετο!

Με τον χειρότερο τρόπο (όσον αφορά τις ελπίδες για επιστροφή Σάντος) κύλησαν τα μπαράζ για την ΑΕΚ. Όχι μόνο πέρασε η Πορτογαλία, αλλά θα βρει απέναντί της (αντί για την Ιταλία) τη Βόρεια Μακεδονία.

Σε… μεταφυσικά επίπεδα περνάει πλέον η «γκαντεμιά» της ΑΕΚ! Με την «Ένωση» να έχει στραμμένη την προσοχή στα αποψινά μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο με την ελπίδα αποκλεισμού της Πορτογαλίας (ώστε να έχει αυξημένες θεωρητικά ελπίδες για την επιστροφή του Φερνάντο Σάντος), υλοποιήθηκε το χειρότερο δυνατό σενάριο.

Οι μεν Ίβηρες λοιπόν επικράτησαν 3-1 της Τουρκίας (με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να χάνουν πέναλτι για το 2-2 στο 85’).

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Ιταλία πάθαινε ιστορικό κάζο από τη Βόρεια Μακεδονία και μετά από ένα ματς με 32-4 σουτ και 16-0 κόρνερ, αποκλειόταν (0-1) με γκολ στο 93’!

Κάτι που σημαίνει ότι αυξάνονται ακόμα περισσότερο οι ελπίδες της Πορτογαλίας για παρουσία στο Μουντιάλ, αφού θα πρέπει πλέον να ξεπεράσει το εμπόδιο των γειτόνων (και όχι της πρωταθλήτριας Ευρώπης) για να προκριθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x