Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δεν ασχολείται με άλλον προπονητή η ΑΕΚ μέχρι να ξεκαθαρίσει για Σάντος»

Ο Γιώργος Τσακίρης ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να μπει σε συζητήσεις με άλλον προπονητή προτού ξεκαθαρίσει, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, τι θα γίνει με τον Φερνάντο Σάντος.

Η ΑΕΚ θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για τον Φερνάντο Σάντος προτού στραφεί σε οποιαδήποτε άλλη επιλογή προπονητή, όπως τόνισε στην εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Προέχει το θέμα του Φερνάντο Σάντος. Ακόμη κι αν προκριθεί η Πορτογαλία, περιμένουμε να δούμε αν θα μείνει στη θέση του μέχρι το Κατάρ. Δεν του άρεσε που αμφισβητήθηκε και δεν αποκλείεται να σηκωθεί να φύγει μόνος του. Όμως από την άλλη είναι μεγάλη η πρόκληση του Μουντιάλ. Σε ό,τι αφορά σε άλλα ονόματα, δεν υπάρχει κάτι άλλο μέχρι να κλείσει το θέμα του Σάντος», τόνισε.

«Πρέπει να τελειώνει η ΑΕΚ μέχρι τα μέσα με τέλη Απριλίου με το νέο της προπονητή, ώστε να τελειώσει γρήγορα ο αγωνιστικός σχεδιασμός και να μη φάει ανάλογη σφαλιάρα με τη Βελέζ. Δεν θα πάει για 14 αλλαγές, όπως πέρσι. Λογικά δεν θα ξεπεράσουν τις 4-5 οι κινήσεις κορμού, εκτός κι αν υπάρξουν αποχωρήσεις», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x