Stoiximan Super League

«Απορρίφθηκε πρόταση της ΑΕΚ για Μοχίκα, θα επανέλθει όμως»!

Το όνομα του Μοχίκα ξαναπέφτει στο τραπέζι της ΑΕΚ, με τους Ιταλούς να γράφουν πως η «Ένωση» έκανε πρόταση στη Χιρόνα για την απόκτησή του, αλλά η ισπανική ομάδα απάντησε αρνητικά, όμως θα επανέλθει!

Η ΑΕΚ μπορεί να απέκτησε τον Εχσάν Χατζισαφί για το αριστερό άκρο της άμυνας και να έχει στη συγκεκριμένη θέση και τον Μιτάι, δεν αποκλείεται, ωστόσο, να υπάρξει και τρίτος αριστερός μπακ στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ!

Μάλιστα, σύμφωνα με τους Ιταλούς ο... τρίτος μπορεί να είναι ο Χουάν Μοχίκα, για τον οποίο η «Ένωση» είχε δείξει ενδιαφέρον πριν από λίγο καιρό, ενώ το όνομά του πρόσφατα «έπαιξε» και για τον Ολυμπιακό!

Όπως γράφει, δε, το TuttoMercatoWeb, το ενδιαφέρον μετουσιώθηκε σε πρόταση στη Χιρόνα, που απάντησε αρνητικά, η ΑΕΚ, ωστόσο, ετοιμάζεται να επανέλθει!

Αναφέρει συγκεκριμένα το ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας: «Η ΑΕΚ έκανε πρόταση για τον Χουάν Μοχίκα. Η Χιρόνα, πάντως, αναμένεται να απαντήσει αρνητικά, καθώς δεν την καλύπτουν όσα προσφέρει η Ένωση. Αναμένεται, επίσης, νέα κρούση τις επόμενες ώρες. Ο 28χρονος έπαιξε για την Αταλάντα από τον Σεπτέμβριο του 2020 ως τον Γενάρη του 2021».

Τη σεζόν που τελείωσε ο Κολομβιανός αγωνίστηκε ως δανεικός το πρώτο μισό στην Αταλάντα, ενώ στο δεύτερο μισό της χρονιάς επέστρεψε στην Ισπανία και αγωνίστηκε πάλι ως δανεικός στην Έλτσε, καταγράφοντας στο σύνολο 30 συμμετοχές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x