Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Έτοιμο το πάρκινγκ που θα εξυπηρετεί την «Αγια-Σοφιά»

Την ολοκλήρωση των εργασιών στο πάρκινγκ του Περισσού, που θα χρησιμοποιείται από τον κόσμο της ΑΕΚ τις ημέρες των αγώνων στην «Αγια-Σοφιά - Opap Arena», ανακοίνωσε το Ιωνικό Κέντρο.

Ευχάριστα νέα για ένα ακόμα έργο που συνδέεται με την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια προέκυψαν την Πέμπτη. Όπως ανακοίνωσε το Ιωνικό Κέντρο, είναι έτοιμο πλέον το πάρκινγκ στον Περισσό, το οποίο τις ημέρες των αγώνων στην «Αγια-Σοφιά - Opap Arena» θα εξυπηρετεί τους φίλους της «Ένωσης».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε το parking στον Περισσό, σε εξέλιξη τα λοιπά κτίρια του Ιωνικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως ΙΦΗΧ.

Το Ιωνικό Κέντρο, το οποίο βρίσκεται πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ στον Περισσό. είναι ένα Πρότυπο Πολιτιστικό Συγκρότημα, που περιλαμβάνει τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου του Νεαπολίτη, μουσείο εκκλησιαστικών κειμηλίων, Κέντρο Πολιτισμού και Νεολαίας χωρητικότητας 400 θέσεων, Εντευκτήριο, Παιδικό Σταθμό δυναμικότητας 60 νηπίων, Εστία Φιλοξενίας 6 κλινών και Υπόγειο Σταθμό Αυτοκινήτων “Park’n’Ride”, χωρητικότητας 251 θέσεων.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης και έχει συνολικό προϋπολογισμό 15,77εκατ.ευρώ (ποσό με ΦΠΑ). Φορέας υλοποίησης είναι το Ιωνικό Κέντρο Αστική Μη κερδοσκοπική Εταιρεία με Διευθύνουσα Υπηρεσία Τ.Υ Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας-Φιλαδελφείας.

Μέχρι σήμερα έχουν κατασκευαστεί ο υπόγειος χώρος στάθμευσης στην βορειοδυτική πλευρά καθώς και ο φέρον σκελετός του παιδικού σταθμού και του ξενώνα. Απομένει η κατασκευή του ιερού Ναού, του κέντρου πολιτισμού νεολαίας και το εντευκτήριο».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x