Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Φεύγει από την Ιντεπεντιέντε ο Μπεναβίδες

Έτοιμος ν’ αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε παρουσιάζεται ο Ουρουγουανός χαφ που απασχόλησε την ΑΕΚ.

Διαθέσιμος -αν η ΑΕΚ επιθυμεί να ξανανοίξει το θέμα του- θα είναι ο Κάρλος Μπεναβίδες. Ο Ουρουγουανός χαφ, που απασχόλησε την «Ένωση» το προηγούμενο διάστημα, παρουσιάζεται απογοητευμένος από την Ιντεπεντιέντε και έτοιμος να ψάξει την τύχη του σε άλλη ομάδα.

Αναφέρεται λοιπόν χαρακτηριστικά στο «vavel.com»:

«Μια άλλη περίπτωση παίκτη που θα φύγει για το εξωτερικό είναι αυτή του Κάρλος Μπενάβιδες, ο οποίος έφτασε στο κλαμπ το 2018 έναντι του ποσού των 2,15 εκατ. δολαρίων.

Έπαιξε συνολικά 23 παιχνίδια στα οποία σημείωσε δύο γκολ. Το συμβόλαιο του Ουρουγουανού με την Ιντεπεντιέντε λήγει στις 30 Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

Στα μέσα Απριλίου, ο σύλλογος είχε λάβει επίσημη πρόταση για τη μεταγραφή του Ουρουγουανού στην AEΚ, η οποία απορρίφθηκε, αφού οι ιθύνοντες της Ιντεπεντιέντε είπαν στον παίκτη να μείνει με αντάλλαγμα μεγάλο συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές.

Όπως συνηθίζεται σήμερα στην Ιντεπεντιέντε, δεν εκπληρώθηκε καμία υπόσχεση. Πλέον, ο Μπενάβιδες ζήτησε την άμεση αποχώρησή του στο εξωτερικό. Στην Ιντεπεντιέντε θεωρούν δεδομένη τη φυγή του».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x