Stoiximan Super League

ΑΕΚ-Λεβαδειακός: Με φόρα από το ντέρμπι για να βρεθεί ξανά σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή

Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό με μόνο στόχο τους τρεις βαθμούς που θα τη φέρουν εκ νέου στο -1 από τον Παναθηναϊκό.

Η επιβλητική νίκη επί του Ολυμπιακού για το Κύπελλο έφερε κλίμα ευφορίας στις τάξεις της ΑΕΚ, η οποία όμως επιστρέφει σήμερα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την Stoiximan Super League, υποδεχόμενη τον Λεβαδειακό στις 18:30 (Cosmote Sport 2 & bwinΣΠΟΡ FM 94,6).

Η Ένωση βρέθηκε στο -4 από την κορυφή μετά τη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη αλλά έχει δύο ματς λιγότερα, με νίκη κόντρα στον σύλλογο της Λιβαδειάς να μειώνει εκ νέου τη διαφορά στον βαθμό – κι ενώ αναμένεται η απόφαση για το ματς με τον Ατρόμητο.

Από τη μεριά τους, οι Βοιωτοί έχουν ασφαλώς τον τίτλο του αουτσάιντερ αλλά καλούνται να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους, καθώς μετά την ισοπαλία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ιωνικό, έχουν βρεθεί στο -2 από τη σωτηρία.

Στα αγωνιστικά, ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Τζαβέλλα να προλαβαίνει και να μπαίνει στην αποστολή, με Μοχαμάντι και Φερνάντες να αποτελούν τις μοναδικές απουσίες.

Από την άλλη, ο Γιάσμινκο Βέλιτς δεν θα έχει διαθέσιμους τους Βήχο και Δούμτσιο.

Οι αποστολές

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Γκροφ, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Σακό, Βινίσιους, Βρακάς, Κωνσταντινίδης, Λιάγκας, Νίκας, Ντεντάκης, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τζημόπουλος, Νταμπό, Σαχπεκίδης, Γερεμέγεφ, Σαβιέρ, Παζ.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΑΕΚ:Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Ελίασον, Πινέδα, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο, Γκαρσία.
Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Ντεντάκης, Λιάγκας, Βινίσιους, Παναγιώτου, Νίκας, Μεχία, Χάμοντ, Νταμπό, Γερεμέγεφ, Βρακάς.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος
Βοηθοί: Νικολακάκης, Βεργέτης
4ος: Τσέτσιλας
VAR: Ζαμπαλάς, Νικολαΐδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x