Stoiximan Super League

Έφτασε Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ - Με Αραούχο και Ρότα η αποστολή

Στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Άρη έφτασε η αποστολή της ΑΕΚ, με τους Σέρχιο Αραούχο και Λάζαρο Ρότα να συμπεριλαμβάνονται σε αυτή.

Έτοιμη η ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Άρη, την Κυριακή (3/3, 19:30) για την 26 αγωνιστική (και τελευταία της κανονικής διάρκειας) της Stoiximan Super League.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος πέταξαν το Σάββατο (2/3) για τη Θεσσαλονίκη, όπου και έφτασαν πριν από λίγη ώρα. Μάλιστα, όπως φαίνεται από το βίντεο που ανήρτησε στα σόσιάλ της η «κιτρονόμαυρη» ΠΑΕ, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Σέρχιο Αραούχο και Λάζαρος Ρότα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντινός άσος είχε αγωνιστεί βασικός -σκοράροντας κιόλας- με την ΑΕΚ Β την Πέμπτη (29/2), ύστερα από δική του επιθυμία ώστε να αποκτήσει ρυθμό μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό. Από την άλλη, την ίδια μέρα ο Έλληνας μπακ μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του «δικεφάλου», ύστερα από ένα διάστημα αποφόρτισης που ακολούθησε (μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 11/2). Και αυτό διότι είχε προηγηθεί ένας μήνας που έπαιζε στα κόκκινα. Ο ίδιος ήθελε να βοηθήσει την ομάδα του, κάτι που εκτιμάται ιδιαίτερα από το «κιτρινόμαυρο» επιτελείο. Τις προηγούμενες μέρες δόθηκε ευκαιρία για λίγη αποφόρτιση και, πλέον, βρίσκεται εκ νέου στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Από εκεί και πέρα, όπως συνηθίζει εσχάτως, η ΑΕΚ δεν ανακοίνωσε αποστολή. Ως εκ τούτου, τυχόν προβλήματα της τελευταίας στιγμής θα ανακοινωθούν την Κυριακή (3/3) μαζί με την ενδεκάδα του «δικεφάλου» για το ματς με τον Άρη.

Δείτε το βίντεο της ΑΕΚ από την αναχώρησή της για Θεσσαλονίκη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x