Stoiximan Super League

Νέα σενάρια για Οτσόα και ΑΕΚ: «Πιθανός προορισμός, αν υποβιβαστεί η Σαλερνιτάνα»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TV Azteca, η ΑΕΚ είναι πιθανός προορισμός για τον Γκιγέρμο Οτσόα, σε περίπτωση που η Σαλερνιτάνα υποβιβαστεί στη Serie B.

Το θέμα του Γκιγιέρμο Οτσόα επανέφεραν για την ΑΕΚ ρεπορτάζ από το Μεξικό.

Σύμφωνα με το TV Azteca, ο έμπειρος πορτιέρε δεν... περνάει καλά στη Σαλερνιτάνα, όντας απογοητευμένος από την πορεία της ομάδας, η οποία είναι πολύ πιθανό να υποβιβαστεί στη Serie B. Αν, μάλιστα, συμβεί αυτό, το εν λόγω ρεπορτάζ τονίζει πως η Ένωση είναι ένας πολύ πιθανός προορισμός για τον 38χρονο διεθνή!

Η ΑΕΚ έχει συνδεθεί και στο παρελθόν με τον Οτσόα, όπως και άλλες ελληνικές ομάδες, με τον έμπειρο γκολκίπερ να συνεχίζει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο παρά την προχωρημένη –ποδοσφαιρική- του ηλικία.

Ο Μεξικανός έχει αγωνιστεί φέτος ως βασικός σε 19 από τα 27 ματς της Σαλερνιτάνα, έχοντας δεχθεί 37 γκολ σε αυτό το διάστημα. Η ομάδα του Σαλέρνο, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 14 βαθμούς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ:

«Ο Γκιγιέρμο Οτσόα έχει σοβαρά προβλήματα στην Σαλερνιτάνα, πέρα από το αποτέλεσμα με την Ουντινέζε, η ομάδα του πρέπει να επιδιώξει να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας.Το άθροισμα των βαθμών είναι ζωτικής σημασίας για να αποφευχθεί η πτώση στη Serie B. Ωστόσο, η έξοδος από την "κόκκινη ζώνη" φαίνεται να απαιτεί εξαιρετική συνέπεια απ' όλους στο Σαλέρνο.

Μπορούμε να πούμε ότι σε περίπτωση "αντίο" για τη Σαλερνιτάνα στη Serie, ο σύλλογος-έκπληξη που θα μπορούσε να είχε τον Οτσόα είναι η ΑΕΚ. Η ελληνική ομάδα υπήρξε ένας από τους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση των υπηρεσιών του Μεξικανού. Η αναζήτηση ομάδας στην πρώτη κατηγορία στην Ευρώπη είναι ζωτικής σημασίας για τον Οτσόα, αν θέλει να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην Εθνική Μεξικού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x