Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Σίγουρα βασικός ο Πόνσε, να δούμε για Ρότα και Γιόνσον - Καμία έκπληξη αν προφυλαχθεί ο Λιβάι»

Ακούστε τα τελευταία νέα της ΑΕΚ όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Στα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» της ΑΕΚ, μία ημέρα πριν την εκτός έδρας δοκιμασία με αντίπαλο τον Άρη για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» στάθηκε αρχικώς στις «απορίες» και τα διλήμματα που έχει ο Ματίας Αλμέιδα ως προς την αυριανή ενδεκάδα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Πόνσε πάει για βασικός, ενώ, ερωτηματικό είναι αν θα ξεκινήσει ο Γιόνσον και αν θα δοθεί χρόνος συμμετοχής στον Ρότα. Αναφορικά με τον Λιβάι Γκαρσία, ανέφερε πως δεν θα του προκαλούσε έκπληξη αν προφυλαχθεί ενόψει των playoffs.

Στη συνέχεια, στάθηκε στη σημασία που έχει η νίκη στη Θεσσαλονίκη, με την οποία οι «κιτρινόμαυροι» θα τερματίσουν στην κορυφή ενόψει playoffs, κάνοντας λόγο και για τις δυνατότητες του ρόστερ, το οποίο όταν είναι πλήρες: «Είναι το πιο δυνατό και πιο ποιοτικό σε βάθος στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Τέλος, σχολίασε και τις δηλώσεις του Άκη Μάντζιου, αλλά και το αγωνιστικό προφίλ του Άρη, ο οποίος ίσως προβεί σε ροτέισον, μιας και την ερχόμενη Τετάρτη έχει τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x