Stoiximan Super League

Τσατάλης: «Αυξημένο το κίνητρο στην ΑΕΚ λόγω Αλμέιδα»

Ο Τάσος Τσατάλης τόνισε πως η παρουσία του Ματίας Αλμέιδα στην Τούμπα προσφέρει έξτρα κίνητρο στους παίκτες της ΑΕΚ απόψε κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Πέρα από την ανάγκη για βαθμούς, έξτρα κίνητρο για τους παίκτες της ΑΕΚ στην αποψινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ προσφέρει η παρουσία του Ματίας Αλμέιδα στην Τούμπα, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Τσατάλης.

«Ανάλογα με το αποτέλεσμα και στο Παναθηναϊκός-Άρης μπορεί και η ισοπαλία να είναι καλό αποτέλεσμα. Το θετικό είναι πως η ΑΕΚ δείχνει να βολεύεται καλύτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Επίσης έχει μεγαλύτερο κίνητρο, που θα είναι ακόμη πιο αυξημένο με την παρουσία του Αλμέιδα στο γήπεδο», ανέφερε.

Όσο για τα αγωνιστικά προβλήματα της «Ένωσης», είπε: «Δεν έχει μόνο ο ΠΑΟΚ απουσίες, έχει και η ΑΕΚ. Πιο σημαντική αυτή του Αραούχο, ενώ θα λείψουν και παίκτες που επιτρέπουν στον προπονητή να διαχειριστεί τον αγώνα. Ειδικά μεσοεπιθετικά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για να αλλάξει τη ροή του αγώνα. Να δούμε πώς θα πάει και το πείραμα με τον Άμραμπατ στην κορυφή της επίθεσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x