Stoiximan Super League

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Όλα τα λεφτά» το ντέρμπι των Δικεφάλων

Με το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, με τις δύο ομάδες να καίγονται για τη νίκη.

Για πέμπτη φορά μέσα στο 2021 και τρίτη σε διάστημα 28 ημερών θα συναντηθούν ξανά η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (21:45, Novasports 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η «Ένωση» βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 55 βαθμούς, τρεις βαθμούς μακριά από τους δεύτερους Θεσσαλονικείς που ισοβαθμούν με 58 βαθμούς με τον συμπολίτη Άρη (που νωρίτερα υποδέχεται τον Ολυμπιακό).

Η ΑΕΚ δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, όμως τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον Μανόλο Χιμένεθ για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει τον Μάνταλο, λόγω ενός προβλήματος στον αστράγαλο, ενώ νοκ άουτ έμεινε και ο Μιχάλης που προπονείται από το Μεγάλο Σάββατο με την υπόλοιπη ομάδα. Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ακούει στο όνομα Θεοδόσης Μαχαίρας, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και έμεινε εκτός αποστολής. Επίσης, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σιμόες, Ολιβέιρα, Γκαρσία, Λάτσι και Ραντόνια.

Από τη μεριά του, ο Πάμπλο Γκαρσία έχει τις απουσίες των Καγκάβα, Κρέσπο Ελ Καντουρί, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Ίνγκασον στο αρχικό σχήμα.

Οι ενδεκάδες

Την «κιτρινόμαυρη» εστία σε σχηματισμό 3-5-2 θα υπερασπιστεί ο πιθανότατα ο Αθανασιάδης, ο οποίος θα έχει ως στόπερ τους Τσιγκρίνσι-Σβάρνας-Νεντελτσιάρου και ως φουλ μπακ θα παίξουν οι Νταντσένκο (ή Βασιλαντωνόπουλος) και Λόπες.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Σιμάνσκι-Κρίστιτσιτς-Γαλανόπουλος (θέση διεκδικεί και ο Σάκχοφ), ενώ στην επίθεση θα βρίσκεται ο Ανσαριφάρντ με τον Τάνκοβιτς ή τον Αλμπάνη λίγο πίσω του.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται πως θα έχει σημαντικές αλλαγές στη σύνθεσή του στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ σε σχέση με το πρόσφατο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του θα έχει σε ρόλο στόπερ την τριάδα Ίνγκασον (αν είναι σε θέση να αγωνιστεί), Βαρέλα και Βιεϊρίνια, ενώ στα πλάγια θα είναι οι Ροντρίγκο και Μπάμπα. Στα χαφ θα αγωνιστούν ο Σβαμπ με τον Αουγκούστο, ενώ στα πλάγια θα είναι οι Ουάρντα-Αντρίγια Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Σφιντέρσκι (ή ο Κρμέντσικ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x