Stoiximan Super League

Μάνατζερ Σφιντέρσκι: «Ίσως είναι η ώρα για μία… αλλαγή»

Το ενδεχόμενο να εξετάσει την προοπτική μεταγραφής του Κάρολ Σφιντέρσκι σε άλλη ομάδα άφησε ανοικτό ο μάνατζερ του Πολωνού φορ, ο οποίος αποκάλυψε το παρασκήνιο της έλευσής του στην Ελλάδα.

Την ικανοποίηση του Κάρολ Σφιντέρσκι για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ μετέφερε στον πολωνικό τύπο ο μάνατζερ του παίκτη.

Συγκεκριμένα, ο Μάριους Πεκάρσκι μίλησε για το παρασκήνιο της μεταγραφής του στον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε άλλη ομάδα στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο.

«Έχουμε εκτεταμένες γνώσεις για αρκετά πρωταθλήματα, αλλά και πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων, κάτι που μας επιτρέπει να τσεκάρουμε ποιος είναι ο καλύτερος προορισμός για τον κάθε πελάτη μας. Τρανό παράδειγμα είναι ο Κάρολ Σφιντέρσκι. Πριν πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ δεν είναι ότι ξέραμε απέξω το ελληνικό πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά ο ατζέντης του διεθνούς άσου και πρόσθεσε:

«Ωστόσο, περάσαμε πολύ χρόνο αναλύοντας τα πάντα. Από τους αντιπάλους της ομάδας, έως και το παιχνίδι της. Στο τέλος αποφασίσαμε ότι ήταν καλύτερο για τον Σφιντέρσκι να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και όχι στη Tζένοα, που επίσης τον ήθελε. Είμαστε δικαιωμένοι από την επιλογή μας. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το πρωτάθλημα με τον Κάρολ στο ρόστερ».

Καταλήγοντας, ο Πεκάρσκι είπε: «Υπάρχει κάτι, όμως, που δεν μου άρεσε. Ο Σφιντέρσκι ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και όταν ήρθε ο Τσόλακ, αυτός αμέσως πήρε τη θέση του. Ο Κάρολ άξιζε να αγωνίζεται γιατί είχε καλή απόδοση και σκόραρε συχνά τέρματα. Η κατάσταση πλέον έχει βελτιωθεί και σταθεροποιηθεί επειδή παίζει όλο και πιο συχνά, ενώ έκανε και ντεμπούτο με την εθνική Πολωνίας. Είναι ικανοποιημένος με την κατεύθυνση που παίρνει η καριέρα του. Ίσως είναι η ώρα για μία… αλλαγή, αλλά θα δούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x