Stoiximan Super League

«Πιέζει για παραμονή Πλάνιτς η Μακάμπι-Θέλει να μείνει ο παίκτης»

Δημοσίευμα στο Ισραήλ αναφέρει πως ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα ασκεί πιέσεις στη διοίκηση για την παραμονή του (στόχου της ΑΕΚ) Μπόγκνταν Πλάνιτς, ο οποίος φέρεται να θέλει να μείνει.

Στην… τσίτα κρατά την ΑΕΚ και τους φίλους της το σίριαλ της απόκτησης του Μπόγκνταν Πλάνιτς. Μολονότι προ ημερών ο πρόεδρος της Μακάμπι Χάιφα, Γιάκοβ Σαχάρ, είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την πώλησή του, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του Ισραήλ One.co.il, ο προπονητής της ομάδας, Μπάρακ Μπαχάρ, ασκεί πιέσεις στη διοίκηση για να τον κρατήσει.

«Παρασκηνιακά ο σύλλογος κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταφέρει να τα βρει με τον Σέρβο για επέκταση συμβολαίου. Ο πρόεδρος γνωρίζει καλά τη μεγάλη επιθυμία του Μπαχάρ να κρατήσει τον Πλάνιτς στην ομάδα γνωρίζοντας πως ενδεχόμενη πώλησή του θα δημιουργούσε μεγάλη τρύπα στα μετόπισθεν. Ο Σαχάρ κάνει το καλύτερο για να κρατήσει τον Πλάνιτς. Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό (27/7) όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα», αναφέρει το δημοσίευμα.

«Οι συμπαίκτες του Πλάνιτς λένε πως ο ίδιος θέλει να μείνει, κάτι που εφόσον ισχύει θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό το κοινό τον καλούσε ρυθμικά να μη φύγει και ο ίδιος ήταν ενθουσιασμένος με τη στάση τους», προσθέτουν οι Ισραηλινοί στο ρεπορτάζ τους.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ προσφέρει στον παίκτη τριετές συμβόλαιο με 700.000 ευρώ το χρόνο, ενώ η τελευταία γνωστή προσφορά για επέκταση της Μακάμπι Χάιφα προέβλεπε 500.000 ευρώ το χρόνο. Η προσφορά της στους πρωταθλητές Ισραήλ λέγεται ότι έφτασε τα 1,3 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x