Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Συμπλήρωσε κάρτες ο Κάλενς - Προληπτική η αλλαγή του λόγω ενοχλήσεων

Ο Κάλενς με την κάρτα που δέχτηκε στο ματς με τον ΠΑΣ συμπλήρωσε τις τρεις και θα απουσιάσει σε ένα εκ των επόμενων τεσσάρων αναμετρήσεων της ΑΕΚ. Τι δήλωσε (και) για την αλλαγή του λόγω ενοχλήσεων.

Χάνει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ΑΕΚ ο Αλεξάντερ Κάλενς.

Ο Περουβιανός στόπερ δέχτηκε κίτρινη κάρτα στη νίκη (0-1) της «Ένωσης» κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Έτσι, συμπλήρωσε τις τρεις στη Stoiximan Super League και θα κληθεί να εκτίσει σε ένα εκ των τεσσάρων επόμενων παιχνιδιών της ομάδας του στο πρωτάθλημα. Αυτά είναι κόντρα σε Άρη (εντός), Παναιτωλικό (εκτός), Πανσερραϊκό (εκτός) και Βόλο (εντός).

Να σημειωθεί ότι ελάχιστα πριν «κιτρινιστεί», ο Κάλενς είχε ζητήσει αλλαγή από το τεχνικό τιμ του «δικεφάλου», λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Εντέλει, πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου αφού μπήκε στο μπλοκάκι του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου, με τον Γεράσιμο Μήτογλου να μπαίνει στη θέση του.

Όπως εξήγησε, δε, ο 31χρονος άσος στις δηλώσεις του στη NOVA μετά το παιχνίδι, ήταν μια κίνηση για προληπτικούς λόγους.

Αναλυτικά, ο Κάλενς μίλησε για:

-τις ενοχλήσεις μέσα στο ματς που έδειξε να έχει:

«Ένιωθα καλά εξ αρχής. Η ομάδα μπήκε καλά και προσπάθησα κι εγώ. Ένιωσα μια ενόχληση στον προσαγωγό και για να μην γίνει χειρότερα έγινα αλλαγή. Έχω κάποιες ημέρες μπροστά μου για να είμαι έτοιμος».

-το πώς είδε το παιχνίδι:

«Μπήκαμε πολύ δυνατά. Κάναμε πολλές φάσεις. Θα μπορούσαμε και 0-2 ή 0-3. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος βγήκε μπροστά, έπαιζε και στην έδρα του. Κρατήσαμε το σκορ αρκετά άνετα. Ήταν σημαντικοί οι τρεις βαθμοί».

-το πώς νιώθει στην ΑΕΚ αυτούς τους μήνες που είναι στην ομάδα:

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Πολύ χαρούμενος. Οι συμπαίκτες μου μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Το ίδιο και από τον προπονητή. Παίρνοντας παιχνίδια μπορώ να βοηθήσω την ομάδα πολύ περισσότερο. Είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x