Stoiximan Super League

Εξελίξεις με Βίντα, δυσκολεύει του Πλάνιτς για ΑΕΚ

Σίγουρη θεωρούν στην Κροατία τη μεταγραφή του Ντομαγκόι Βίντα στην ΑΕΚ, η οποία εξετάζει και άλλες λύσεις από τη στιγμή που φαίνεται πως παρουσιάζει δυσκολίες η υπόθεση του Μπόγκνταν Πλάνιτς.

Εξελίξεις είναι αρκετά πιθανό να σημειωθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο στην ΑΕΚ σχετικά με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, το οποίο είναι από τα «καυτά» θέματα στο ρεπορτάζ της «Ένωσης».

Μέχρι προχθές έπαιζε «δυνατά» η περίπτωση του Μπόγκνταν Πλάνιτς της Μακάμπι Χάιφα, η οποία φαίνεται πως αρχίζει να δυσκολεύει για τον «Δικέφαλο».

Εκείνο, όμως, που προκάλεσε χαμό από τη στιγμή που έγινε γνωστό ήταν οι συζητήσεις που φέρονται να κάνουν οι άνθρωποι του «κιτρινόμαυρου» σχεδιασμού με τον Ντομαγκόι Βίντα.

Ο Κροάτης στόπερ έχει μείνει ελεύθερος από την Μπεσίκτας μετά από τέσσερα χρόνια (164 συμμετοχές, 16 γκολ) και στην πατρίδα του υποστηρίζουν ότι είναι πολύ κοντά στην ΑΕΚ.

«Αν πάνε όλα καλά, ουσιαστικά όλα έχουν συμφωνηθεί, ο αμυντικός θα υπογράψει αύριο (δηλαδή σήμερα) το συμβόλαιό του και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Αλμέιδα», έγραψε η ιστοσελίδα nijak.hr.

Εκείνο που προκύπτει από το «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ είναι πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι όντως σε συζητήσεις με τον διεθνή άσο, ο οποίος αγωνίστηκε με την Κροατία στον τελικό του προηγούμενου Μουντιάλ, και μπορούμε να περιμένουμε εξελίξεις άμεσα.

Σε ό,τι αφορά τώρα τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από μερίδα οπαδών της Μακάμπι Χάιφα για την παραμονή του Σέρβου κεντρικού αμυντικού.

Μάλιστα, στο Ισραήλ ισχυρίζονται πως ο προπονητής της ομάδας, Μπαράκ Μπακχάρ, απείλησε με παραίτηση τη διοίκηση του ισραηλινού συλλόγου, η οποία με τη σειρά της μεταφέρει την πίεση στην «Ένωση» και αξιώνει το 1,8 εκατ. ευρώ που προβλέπεται στη ρήτρα του συμβολαίου του 30χρονου παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x