Stoiximan Super League

Το παλεύει ο Λιβάι, φαβορί για δεξιά ο Τάνκοβιτς

Αποφασισμένος να μην χάσει το αυριανό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Άρη δείχνει ο Λιβάι Γκαρσία, όμως ο Γιαννίκης σκέφτεται να τον προφυλάξει και στο μυαλό του υπάρχει η περίπτωση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Το «παρών» στο αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη, στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, θέλει να δώσει όσο τίποτα άλλο ο Λιβάι Γκαρσία.

Ο διεθνής εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο είχε τον σοκαριστικό τραυματισμό στον Βόλο, και παρότι όλα έδειχναν πως θα χάσει το επόμενο ματς με τους Θεσσαλονικείς, εκείνος κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να βρίσκεται τουλάχιστον στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Ο Γκαρσία από την Πέμπτη αισθανόταν καλύτερα και, όπως έλεγε στους ανθρώπους της «Ένωσης», θα ήθελε να δοκιμάσει να ανεβάσει στροφές στην προπόνηση της Παρασκευής. Και αυτό έγινε.

Ωστόσο, απέφυγε τις προσωπικές επαφές ή να κάνει κάποια εναέρια μονομαχία με τους συμπαίκτες του στα Σπάτα. Ο Αργύρης Γιαννίκης θα δει και σήμερα την κατάσταση του ποδοσφαιριστή του και θα πάρει τις ανάλογες αποφάσεις, για το αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή ή θα τον ξεκινήσει κιόλας απέναντι στον Άρη.

Στο μυαλό του, βέβαια, βρίσκεται η επιλογή του Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ο Σουηδός ακραίος είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ, αν και σε κάποια από τις δοκιμές του έβαλε στα δεξιά τον Αραούχο και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.

Αυτό ίσως να έγινε για να δει περισσότερα πράγματα ο Ελληνογερμανός προπονητής και να μπορεί να έχει κάποιες… απαντήσεις στα εμπόδια που θα βάλουν οι Θεσσαλονικείς στο OAKA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x