Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Το δίλημμα για Τάνκοβιτς-Αραούχο στα δεξιά»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Γιώργος Τσακίρης.

Τη σημασία που έχει για την ΑΕΚ να κερδίσει το αυριανό ντέρμπι με τον Άρη, αφού μετά την διακοπή υπάρχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και για πρώτη φορά θα κάνει ένα «5 στα 5», εξήγησε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι το πιο σημαντικό ματς σε σχέση με έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο. Έχει στείλει μήνυμα στον κόσμο να μην συμβεί το παραμικρό, που θα στερήσει την παρουσία του από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας. Αναμένεται να ξεπεράσει τις 25.000 χιλιάδες η παρουσία των οπαδών», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Υπάρχουν και προβλήματα αγωνιστικά, αφού δυστυχώς αν η ΑΕΚ κατάφερε να δημιουργήσει ένα ρόστερ δύο ισάξιων ενδεκάδων, είδε τους δύο εξτρέμ της να είναι στα πιτς. Ο Λιβάι και ο Άμραμπατ είναι εκτός», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Τσακίρης είπε: «Στο 100%, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Υπάρχουν εναλλακτικές και έχει δοκιμάσει ορισμένα πράγματα. Υπάρχει μία δοκιμή με τον Τάνκοβιτς, για να μην αλλάξουν πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Το πλάνο με Αραούχο και Ανσαριφάρντ, μπορεί να φέρει προβλήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού αν στραβώσει το ματς δεν θα έχει άλλον επιθετικό να βάλει στην κορυφή για να ανακατέψει τα πράγματα
».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x