Stoiximan Super League

Υπογράφηκε η άδεια για την «Αγια-Σοφιά Opap Arena»!

Έκλεισε και τυπικά το θέμα της αδειοδότησης της «Αγια-Σοφιάς Opap Arena». Άμεσα οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα εισιτήρια για τα εγκαίνια και το ματς με Ιωνικό.

Η «Αγια-Σοφιά Opap Arena» πήρε άδεια και με τη βούλα. Οι υπογραφές που εκκρεμούσαν για να κλείσει και τυπικά το θέμα της προσωρινής άδειας λειτουργίας στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ έπεσαν τη Δευτέρα, με την επιστροφή του αντιπεριφερειάρχη Χάρη Ρώμα από το εξωτερικό.

Πλέον δεν υπάρχει ούτε γραφειοκρατικό εμπόδιο για να γίνουν τα εγκαίνια της Παρασκευής (20:00) αλλά και το πρώτο παιχνίδι, τη Δευτέρα απέναντι στον Ιωνικό (20:00) για την 6η αγωνιστική.

Άμεσα η ΠΑΕ θα εκδώσει ανακοίνωση για τα εισιτήρια για τα εγκαίνια (21 ευρώ η τιμή, δεν ισχύουν τα διαρκείας) και για το ιστορικό πρώτο παιχνίδι της ομάδας στο νέο της γήπεδο. Σύντομα αναμένεται και η ανακοίνωση για τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα (εκτιμάται πως περίπου 8-10 χιλιάδες θα βγουν στην κυκλοφορία, πέρα φυσικά από τα διαρκείας που θα ισχύουν κανονικά τη Δευτέρα, αλλά όχι για τα εγκαίνια).

Υπενθυμίζεται πως η άδεια είχε ουσιαστικά εγκριθεί από την περασμένη εβδομάδα, με ψήφους 6-1, ωστόσο απέμενε το διαδικαστικό ζήτημα των υπογραφών που τελείωσε σήμερα.

Πλέον η αντίστροφη μέτρηση για την είσοδο της ΑΕΚ στο «παλάτι» της έχει αρχίσει και ταυτόχρονα κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τη μεγάλη γιορτή της Παρασκευής. Μια μέρα που περίμεναν καρτερικά 19 χρόνια και 5 μήνες οι φίλοι της «Ένωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x