Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: Πάει για τρεις μεταγραφές το Γενάρη ο Παναθηναϊκός -Συνεχίζει τις συζητήσεις με Αϊτόρ

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι Αϊτόρ και Τρουιγιέ θα «αντικατασταθούν» στον Παναθηναϊκό που θα πάρει δύο εξτρέμ κι έναν χαφ ενώ συνεχίζονται οι επαφές με τον πρώτο για ανανέωση.

Η κακοτυχία που έπληξε τον Παναθηναϊκό με τους σοβαρούς τραυματισμούς των Αϊτόρ και Τρουιγιέ, θα φέρει δύο επιπλέον μεταγραφές τον χειμώνα, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του πρώτου.

«Να πούμε ότι ο Αϊτόρ ήθελε να αγωνιστεί, το είχε πει πριν το παιχνίδι, αλλά ο Γιοβάνοβιτς δεν τον έβαλε επειδή δεν ήταν στο 100%. Αν δεν είχε προηγηθεί ότι είχε γίνει, δεν θα τον έβαζε. Δεν θα προλάβει ούτε τα πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει τις συζητήσεις μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά ανεξάρτητα αυτού, θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένη την απόκτηση ενός πάρα πολύ καλού εξτρέμ, για να είναι δυνατός στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Πέραν ενός παίκτη στα χαφ, που επίσης θα αποκτηθεί, αντί του Τρουιγιέ. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει για τρεις μεταγραφές τον Γενάρη, με τα σημερινά δεδομένα. Υπάρχει χρόνος και διάθεση», είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για την χθεσινή νίκη του «τριφυλλιού» επί των «κίτρινων», ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε χαρακτηριστικά: «Ήταν μια παλικαρίσια νίκη. Το γκολ στη φάση που έκρινε το ματς ήρθε στοχευμένα, αφού υπήρχε οδηγία για χτύπημα στο δεύτερο δοκάρι. Ήταν πολύ μεγάλη νίκη. Από αυτές που στο τέλος της σεζόν μπορεί να έχει παίξει μεγάλο ρόλο, δεν είναι μόνο ότι κερδίζεις εσύ, αλλά ότι στερείς βαθμούς και από τον αντίπαλο. Έβγαλε χαρακτήρα και έδειξε ότι διαθέτει προσωπικότητες ο Παναθηναϊκός».

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης χαρακτήρισε σπουδαίο παίκτη τον Σπόραρ, καταγράφοντας τη συμμετοχή του σε οτιδήποτε καλό έχει συμβεί στους αγώνες στον Παναθηναϊκό.

Ενώ στάθηκε στην εχθρική διαιτησία που αντιμετωπίζουν… συνεχόμενα στα τελευταία τους ματς οι «πράσινοι», μένοντας απροστάτευτοι στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x