Stoiximan Super League

Αλμέιδα: «Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα και την απόδοση της ομάδας - Το πρώτο γκολ ήρθε στο κατάλληλο σημείο»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, μετά την άνετη νίκη της ομάδας του επί της Λαμίας, για την πρεμιέρα των playoffs.

Την ικανοποίησή του με το αποτέλεσμα και την απόδοση της ΑΕΚ στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με τη Λαμία για την πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League, εξέφρασε σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος στάθηκε στο γκολ του Κάλενς που μπήκε στο κατάλληλο σημείο, αλλά και στην εμφάνιση του Λιβάι Γκαρσία!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ:

«Είχα καιρό να δω τόσο όμορφο γκολ όσο αυτό του Γκαρσία, ο παίκτης το αξίζει, νιώθω ευτυχισμένος και για τον ίδιο και για την ΑΕΚ. Εκτός από μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι και πάρα πολύ μεγάλο άτομο. Αξίζει όλα τα καλά.

«Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα και την απόδοση της ομάδας, ήρθαμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλαμε να παίξουμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο που φάνηκε στο γήπεδο. Ο αντίπαλος είναι επικίνδυνος στην έδρα του, δεν αφήνουν χώρους, η στρατηγική του ήταν πολύ καλή γιατί προσπαθούσαν γρήγορα να βγουν στην αντεπίθεση αλλά ξέραμε πώς να μπορέσουμε να το ερμηνεύσουμε και να το αντιμετωπίσουμε. Το πρώτο γκολ ήρθε στο κατάλληλο σημείο, γιατί ήταν δύσκολο το παιχνίδι»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x