Stoiximan Super League

Αναστόπουλος: «Τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα»

Σύνθημα για μια νέα αρχή έδωσε ο νέος τεχνικός του Πλατανιά, Νίκος Αναστόπουλος μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ τόνισε πως η διακοπή του πρωταθλήματος θα κάνει καλό στην ομάδα του.

Με νίκη συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του Πλατανιά (2-0). Ο νέος προπονητής των Κρητικών χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης κι ανέφερε πως τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα για την ομάδα του.

Συν τοις άλλοις υπογράμμισε πως η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω εθνικών ομάδων, θα είναι ευεργετική για να γίνει περισσότερη δουλειά και να εμφανιστούν έτοιμοι οι Κρητικοί απέναντι στην Καλλονή.



«Αν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική πάσα θα είχαμε πετύχει κι άλλα τέρματα», τόνισε ο νέος προπονητής του Πλατανιά, ο οποίος χαρακτήρισε «δίκαιη» τη νίκη της ομάδας του, προσθέτοντας: «Είχα πει στους παίκτες από την πρώτη στιγμή ότι από αυτό το ματς ξεκινά το πρωτάθλημα. Για εμάς. Δεν έχει σημασία το παρελθόν, δεν στεκόμαστε σ' αυτό. Πετύχαμε μια νίκη που θα μας βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Πιστεύω στην ομάδα, έχει να δώσει κι άλλα πράγματα. Κατά τη διακοπή θα δουλέψουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι με την Καλλονή. Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά έδειξαν τρομερή διάθεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x