Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Η ενδεκάδα με Ναντ και οι 5 που μπορεί να φύγουν ακόμα από τον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ναντ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για τις αλλαγές που θα δούμε στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών, με κυριότερες τη συμμετοχή του Μανωλά αντί του Μπα, του Κούντε αντί του Εμβιλά και μία θέση «παίζεται» μεταξύ Μπουχαλάκη και Μπόουλερ, ανάλογα το πώς θέλει να παίξει ο Κορμπεράν κόντρα στους Γάλλους.

Εν τω μεταξύ, ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε την πληροφορία πως ο Αγκιμπού Καμαρά δεν ήταν στην προπόνηση και εξακολουθεί να υπάρχει θέμα αποχώρησής του με τη μορφή δανεισμού (έχει φτάσει επίσημη πρόταση από τη Σταντάρ Λιέγης).

Στην Τουρκία, εν τω μεταξύ, επιμένουν περιέργως να γράφουν για τον Μασούρα, ο οποίος βέβαια είναι στην αποστολή για Γαλλία και τον αγώνα με την Ναντ.

Τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι λογικά είναι πέντε οι παίκτες για τους οποίους υπάρχουν ερωτηματικά (μεγαλύτερα ή μικρότερα) σχετικά με την παραμονή τους στο ρόστερ. Ο λόγος για τους Χασάν, Αγκιμπού, Κούτρης, Ανδρούτσος και Ραντζέλοβιτς.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x