Stoiximan Super League

Αραούχο: «Χρειάζεται ριζική αλλαγή για να αντιδράσουμε»

Ο Σέρχιο Αραούχο έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου μετά τη νέα ήττα της ΑΕΚ, με 2-1 από τον Άρη.

Έντονα προβληματισμένος για το πού... βαδίζει η ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Σέρχιο Αραούχο μετά την ήττα από τον Άρη (2-1). Ο Αργεντινός φορ τόνισε την ανάγκη για μια αλλαγή, δίχως να το προσωποποιεί, έχοντας αντιληφθεί πως τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε στην ομάδα. Πάντως από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ διευκρινίστηκε πως «Τσίνο» δεν εννοούσε «ούτε κατά διάνοια» την αλλαγή προπονητή.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτά που έπρεπε να κάνουμε δεν έφταναν. Πρέπει να αλλάξουμε άμεσα, γιατί αν συνεχίσουμε έτσι μπορεί να χάσουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Πρέπει να γίνει ριζική αλλαγή για να αντιδράσουμε», τόνισε.

Για την προσωπική του απόδοση και το γκολ του, είπε: «Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Δεν φτάνουν όμως. Πρέπει να κάνω περισσότερα. Είναι πάντα δύσκολο. Πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά για να τα καταφέρω. Σχετικά με το γκολ ήθελα να το αφιερώσω και στον Πάνο που είχε τα γενέθλιά του».

Όσο για την αφιέρωσή του στον αδικοχαμένο φίλο του Άρη, Άλκη, είπε: «Είναι αλήθεια ότι μου βγήκε από μέσα μου, ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του ου παιδιού και του Άρη είναι λυπηρό να γίνεται κάτι τέτοιο. Μου βγήκε από την ψυχή μου να το κάνω. Άσχετα αν ήταν ένα ντέρμπι ήθελα να το κάνω».

*Σε ένδειξη πένθους για τη δολοφονία του 19χρονου φίλου του Άρη, Άλκη, τα πρακτορεία που καλύπτουν τα ματς για την 21η αγωνιστική δημοσιεύουν ασπρόμαυρες φωτογραφίες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x