Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Μη φυσιολογική κατάσταση - Τα έκανε όλα λάθος ο Παναθηναϊκός»

Ακούστε πως σχολίασε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη, ο Νίκος Αθανασίου.

Ως μια μη φυσιολογική κατάσταση χαρακτήρισε τη σημερινή εικόνα του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Αθανασίου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σχολιάζοντας την ήττα του «τριφυλλιού» από τον Άρη με σκορ 2-0, τόνισε ότι οι «πράσινοι» τα έκανα όλα λάθος στον αγωνιστικό χώρο, συνέκρινε την απόδοση των δυο τερματοφυλάκων και των δυο στράικερ των ομάδων, ενώ τόνισε ότι η αλλαγή του Τζούριτσιτς δεν απέδωσε το παραμικρό στο γήπεδο.

Μεταξύ άλλων, σχολιάζοντας τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι ανέφερε ότι θα πρέπει χωρίς δεύτερη σκέψη να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, παρά το ντεφορμάρισμα του, καθώς επί δυόμισι χρόνια είναι ο αδιαμφισβήτητος MVP της ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Ήταν μια κατάσταση μη φυσιολογική. Κατάσταση παράδοσης δώρων. Προφανώς ο Μπρινιόλι θα πρέπει να μείνει στον Παναθηναϊκό. Αλλά, βρίσκεται αποδεδειγμένα σε πάρα πολύ κακό φεγγάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχε μια εικόνα όπως στο Ρεν. Κυκλοφορούσε μπάλα αλλά ήταν ανούσιος. Δεν θυμάμαι άλλη αλλαγή του Γιοβάνοβιτς να μην προσφέρει όπως ο Τζούριτσιτς. Παρατάει τη φάση. Αν τα βάλουμε κάτω ο Κουέστα είχε πολλές επεμβάσεις. Ο άλλος από το πουθενά εκανε λάθη. Ο ένας σέντερ φορ σκόραρε και ήταν παντού, ο άλλος έκανε τέσσερις ευκαιρίες.

Ο Παναθηναϊκός τα έκανε όλα λάθος. Ο Ζουλ θα έπρεπε να αποβληθεί δυο φορές. Του τη χάρισε ο Κορέια. Δεν ήταν ωστόσο αυτός ο λόγος που έχασε ο Παναθηναϊκός.».


Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα με το σχόλιο του Νίκου Αθανασίου:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x