Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Σκέτη αυτοκτονία το αποψινό - Ο Παναθηναϊκός με τέτοια λάθη δεν έχει καμία τύχη»

Ακούστε πώς σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Για «σκέτη αυτοκτονία» έκανε λόγο ο Τάσος Νικολογιάννης στο σχόλιό του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με σκορ 2-0.

«Ο Παναθηναϊκός, αυτό το παιχνίδι, που ήλεγχε 100%, κατάφερε να το χάσει. Είχε τις φάσεις για να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ», τόνισε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα λάθη του «τριφυλλιού». «Ο Μπρινιόλι έκανε ένα λάθος, το οποίο ο Παναθηναϊκός το πλήρωσε, αλλά δεν γίνεται να του γυρνάνε συνέχεια την μπάλα οι αμυντικοί. Ο Σένκεφελντ το κάνει συνέχεια αυτό και πρέπει να το σταματήσει. Όταν γυρνάς 100 φορές την μπάλα στον τερματοφύλακα, θα γίνει λάθος», σημείωσε.

Από εκεί και πέρα, έκανε λόγο για «απαράδεκτη νοοτροπία του Τζούριτσιτς», ο οποίος «έτρεξε λες και έκανε προπόνηση» στο δεύτερο γκολ. «Όταν μπαίνεις αλλαγή και παίζεις στον Παναθηναϊκό, πρέπει να ματώνεις τη φανέλα. Ο Παναθηναϊκός έπαιζε με 10 απ' όταν μπήκε ο Τζούριτσιτς», ήταν τα λόγια του, ενώ αναφέρθηκε και στον Γεντβάι, λέγοντας: «Δεν του έχει δώσει κανείς εντολή να γίνεται από στόπερ… επιθετικός! Ποιος ο λόγος ο στόπερ να γίνεται επιθετικός; Συνέχεια οι του Άρη έβγαινε 3 εναντίον 2. Και δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι να γίνεται αλλαγή επειδή δεν αντέχει και βγάζει κράμπες. Ο Παναθηναϊκός έχει πληρώσει πάρα πολύ το θέμα με τα στόπερ».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε ότι «τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι παίκτες» για την ήττα από τον Άρη, πρόσθεσε ότι μπορεί να κάνει και καλό, αλλά συμπλήρωσε κιόλας ότι «ο Παναθηναϊκός με τέτοια ερασιτεχνικά λάθη δεν έχει καμία τύχη για πρωτάθλημα».

Ακούστε αναλυτικά το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x