Stoiximan Super League

Άρης: Χωρίς Νταρίντα, Σαμόρα και Πάρντο κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Άρης δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ, όμως δεδομένα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Νταρίντα, Σαμόρα και τον τραυματία Πάρντο.

Ο Άρης τελείωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (03/03, 19:30) με την ΑΕΚ, με το οποίο οι δύο ομάδες θα ολοκληρώσουν την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Ο Άκης Μάντζιος δεν ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του, ωστόσο είναι δεδομένο πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Βλαντιμίρ Νταρίντα, Άλβαρο Σαμόρα αλλά και τον τραυματία Ρουμπέν Πάρντο.

Αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (03/03, 19:30), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Στην αποστολή της ομάδας μας, που αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης, δεν συμπεριλαμβάνονται οι Vladimir Darida, Alvaro Zamora (τιμωρημένοι), Ruben Pardo (τραυματίας)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x