Stoiximan Super League

Στο περίμενε ο Αστέρας για Τσόκαϊ - Τι παίζει με Όσιγιεκ

Η Όσιγιεκ θέλει τον Ένις Τσόκαϊ από τον Παναθηναϊκό, ο Αστέρας Τρίπολης πιέζει επίσης και σύντομα αναμένονται νεότερα γύρω από την περίπτωση του Αλβανού χαφ.

Ένας ακόμη μνηστήρας εμφανίστηκε για τον Ένις Τσόκαϊ. Ο Αλβανός χαφ φαίνεται πως είναι… περιζήτητος αυτό το καλοκαίρι. Από τη στιγμή που δεν βρίσκει χώρο στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο Παναθηναϊκός εξετάζει όλες τις πιθανές περιπτώσεις ώστε να δανείσει τον ποδοσφαιριστή με σκοπό να πάρει χρόνο και παιχνίδια στα πόδια του.

Η Όσιγιεκ αποτελεί την τελευταία ομάδα που έκανε την εμφάνισή της και εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για τον 24χρονο μέσο. Οι Κροάτες μάλιστα σήμερα προχωράνε αρκετά την περίπτωσή του και αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να αποτελέσει ένα από τα τρία επόμενα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

«Το επόμενο τριήμερο θα ανακοινωθούν ακόμα τρεις παίκτες - ένας μέσος, ένας επιθετικός και ένας αριστερός μπακ. Εικάζεται ότι ένας από τους στόχους είναι ο Ένις Τσόκαϊ, ο πρώην μέσος της Λοκομοτίβ που πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ το περασμένο καλοκαίρι. Ο σύλλογος από την Αθήνα ήθελε να τον στείλει δανεικό στον Αστέρα, αλλά σύμφωνα με τα ελληνικά ΜΜΕ, ο Τσοκάι δεν ενδιαφέρεται γι' αυτήν την προοπτική αλλά για εκείνη της Όσιγιεκ», τονίζει η «sportske.jutarnji».



Οι πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως ο Τσόκαϊ δεν είναι, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, τόσο κοντά στην Όσιγιεκ. Διότι οι Κροάτες ζήτησαν από τον Παναθηναϊκό να τον πάρουν ως δανεικό και να του τοποθετήσουν ρήτρα αγοράς του στο φινάλε της σεζόν, κάτι που δεν δείχνει να ικανοποιεί το «τριφύλλι».

Από την πλευρά τους στον Αστέρα Τρίπολης (ενδιαφέρεται εδώ και καιρό όπως είχατε ενημερωθεί πρώτοι) συνεχίζουν να πιέζουν για τον μονοετή δανεισμό του, ενώ έχουν συμφωνήσει σε όλα με τους «πράσινους». Ωστόσο, ο Αλβανός χαφ δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα πει ναι στην προοπτική των Αρκάδων.

Η οριστική απάντηση του Τσόκαϊ και η επιλογή του για τη συνέχεια της καριέρας του αναμένεται σύντομα. Το πιθανότερο σενάριο είναι να γνωστοποιηθεί η απόφασή του εντός της αυριανής ημέρας (07/09), με τον Αστέρα να ελπίζει πως θα κλείσει το κενό που υπάρχει στο «6» με έναν χαφ που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x