Stoiximan Super League

Κοιτάζει τον Τσόκαϊ του Παναθηναϊκού ο Αστέρας Τρίπολης!

Ο Αστέρας Τρίπολης παρακολουθεί την περίπτωση του Ένις Τσόκαϊ που ανήκει στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr.

O Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών στον άξονα και εξετάζει αρκετές περιπτώσεις με αυτές των Γιουμπά Ντιαρά και Ούγκο Ράμα να είναι δύο που έχουν ξεχωρίσει και οι διαπραγματεύσεις με Κάντιθ και Ρεάλ Οβιέδο, αντίστοιχα, να συνεχίζονται.

Ωστόσο, οι Αρκάδες κοιτάζουν και διάφορες περιπτώσεις όπως φαίνεται και από την εγχώρια αγορά. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr ο Αστέρας παρακολουθεί την περίπτωση του Ένις Τσόκαϊ. Ο 24χρονος Αλβανός χαφ ανήκει στον Παναθηναϊκό και έχει συμβόλαιο με τους «πράσινους» ως το καλοκαίρι του 2026.

Μάλιστα χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στα δύο ματς με την Ντνίπρο από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.



Στους Αρκάδες αρέσει η εν λόγω περίπτωση, η οποία δεν είναι πάντως και η μοναδική η οποία εξετάζεται από τον Μίλαν Ράσταβατς και τους συνεργάτες του.

Ο Τσόκαϊ είναι 5 φορές διεθνής με την εθνική Αλβανίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Σκεντίγια και ακολούθησε η Λοκομοτίβα και η Λάτσι. Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το ποσό του 1 εκατ. ευρώ στην κροατική ομάδα και τον έκανε δικό του.

Με το «τριφύλλι» στο στήθος ο Τσόκαϊ έχει αγωνιστεί 25 φορές, ενώ είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο υπολογίζουν ιδιαίτερα οι «πράσινοι» και θεωρούν πως μπορεί να έχει σημαντική εξέλιξη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x