Stoiximan Super League

Έρχεται για τον Αστέρα ο Ντιαρά!

Ο Γιουμπά Ντιαρά έκλεισε με τον Αστέρα Τρίπολης και είναι έτοιμος να έρθει στην Τρίπολη για να ενσωματωθεί με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς.

Έτοιμος να φορέσει τα κιτρινομπλέ είναι ο Γιουμπά Ντιαρά! Πριν από δυο ημέρες δημοσιεύματα από την Ισπανία ανέφεραν πως ο 25χρονος χαφ είναι μια περίπτωση που εξετάζει ο Αστέρας, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Ντιαρά έχει κλείσει στους Αρκάδες και ετοιμάζεται να έρθει στην Τρίπολη για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς.

Πρόκειται για έναν αρκετά ποιοτικό παίκτη, δεξιοπόδαρο, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως εσωτερικός. Ο Αστέρας θέλει να κάνει άλλες δυο μεταγραφές στον άξονα, καθώς ο Χοσέ Λουίς Βαλιέντε δεν είναι ακόμη έτοιμος μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε πέρυσι.

Κάπως έτσι, ο Ντιαρά αναμένεται να έρθει στην χώρα μας για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να ανακοινωθεί, με τη μορφή δανεισμού. Ο 25χρονος στην ηλικία των 20 ετών εντοπίστηκε από την Ζάλτσμπουργκ και τον έκανε δικό της, ενώ μεταξύ άλλων έχει παίξει δανεικός σε Βίνερ Νέουσταντ, Χάρτμπεργκ, Ζανκτ Πάουλι και New York RedBulls, παίρνοντας ευκαιρίες στην πρώτη κατηγορία της Αυστρίας.

Τον Ιανουάριο κέντρισε το ενδιαφέρον της Κάντιθ η οποία αποφάσισε να τον αγοράσει, πληρώνοντας το ποσό του 1,1 εκατ. ευρώ, παίζοντας πέντε παιχνίδια (το ένα εξ αυτών ως βασικός) στη La Liga.



Φυσικά, ο Ένις Τσόκαϊ του Παναθηναϊκού όπως ενημερωθήκατε πρώτοι από το sportfm.gr αρέσει στους Αρκάδες και μένει να φανεί αν μπορεί να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού, ενώ το... σαφάρι για έναν ακόμη παίκτη που αγωνίζεται στον άξονα συνεχίζεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x