Stoiximan Super League

Ξεκινάνε τα… βάσανα στον Αστέρα Τρίπολης!

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκινάει αύριο Δευτέρα (26/06) την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν.

Το χτίσιμο της νέας σεζόν θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (26/06) ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες θα μαζευτούν για την πρώτη τους προπόνηση, η οποία θα έχει και προσθήκες αλλά και απουσίες.

Βασίλης Μάντζης, Νίκος Καλτσάς, τα δυο μεταγραφικά αποκτήματα θα βρίσκονται αύριο, ενώ θα έχουμε και απουσίες, αυτές του Ματίας Ιγκλέσιας του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώθηκε και δεν τον ανανέωσε ο Αστέρας, καθώς επίσης και του Λέο Τιλίκα, αλλά και του Χρίστου Τασουλή. Όπως και ορισμένων ακόμη ποδοσφαιριστών που ήδη έχουν αποχωρήσει απόν τον σύλλογο.

Την ίδια ώρα, ο Μίλαν Ράσταβατς επιστρέφει στην «οικογένειά» του, όπως ανέφερε, μετά από έναν χρόνο και είναι έτοιμος να χτίσει από την αρχή την ομάδα, να την κάνει ξανά ανταγωνιστική, έχοντας ως στόχο φυσικά την είσοδο στα playoffs.

Το έργο δεν είναι εύκολο, ωστόσο ο Σέρβος ξέρει να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις και έχει αποδείξει πως ξέρει τι κάνει. Μαζί του επέστρεψε και ο Παύλος Γκότσης, ένας εκ των κορυφαίων γυμναστών στην Ελλάδα με το… δίδυμο της επιτυχίας για τους Αρκάδες να ανταμώνει ξανά.

Φυσικά, παράλληλα με την προετοιμασία συνεχίζονται και οι διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον σύλλογο ώστε να καλυφτούν τα κενά που άφησαν οι αποχωρήσεις και φυσικά για να υπάρξει ποιοτική αναβάθμιση. Με τον Λερόι Αμπαντά να είναι κοντά στον ερχομό του στην Τρίπολη, ενώ το σαφάρι για «οκτάρι», «δεκάρι» και σέντερ φορ συνεχίζεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x