Stoiximan Super League

Αθανασίου: «H επιστροφή Αϊτόρ αλλάζει τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό – Διαχειρίζεται 20 παίκτες πρώτης γραμμής ο Ιβάν»

Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM το δυνατό comeback του Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό, που σβήνει κάθε συζήτηση για μεταγραφή και το δύσκολο έργο διαχείρισης του ρόστερ από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Τις ευεργετικές συνέπειες της επιστροφής του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα σε… κανονική κατάσταση, πράγμα που σημαίνει παράλληλα ότι δεν χρειάζεται να υπάρξει και μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού με έναν επιπλέον εξτρέμ, κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Το προηγούμενο διάστημα γινόταν λόγος για το αν ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να ενισχυθεί με έναν παίκτη στα εξτρέμ. Ο Αϊτόρ έχει επιστρέψει δυνατός και αν συνεχίσει έτσι, δεν υπάρχει λόγος να αναζητήσει παίκτη για τη θέση αυτή. Φαίνεται πως θα αποτελέσει μια πολύ καλή, δυνατή, εσωτερική μεταγραφή το προσεχές διάστημα για τον Παναθηναϊκό. Έχει στοιχεία που δεν διαθέτει κανένας άλλος παίκτης στη θέση του. Είναι ένας παίκτης που διαβάζει άριστα το χώρο, μπορεί να δημιουργήσει και να σκοράρει. Είχαν εξαιρετική συνεργασία με τον Χουάνκαρ πέρσι και συνθέτουν ένα καλό δίδυμο τόσο αμυντικά όσο και μπροστά», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε και στην πολύ καλή διαχείριση που κάνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο «τριφύλλι», πράγμα πολύ δύσκολο, έχοντας στη διάθεσή του ένα ρόστερ με 20 παίκτες πρώτης γραμμής.

Ενώ ο Αθανασίου σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός δείχνει να βρίσκεται σε καλό φεγγάρι αλλά θα πρέπει να το κρατήσει μέχρι το τέλος του 2023 και να κλείσει την χρονιά με νίκες.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x