Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: «Χαιρετίζουμε την απόφαση των διαιτητών - Να καταθέσουν στον Άρειο Πάγο»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τάχθηκε υπέρ της αποχής των διαιτητών από τα καθήκοντά τους και τόνισε ότι όσοι έχουν υποστεί περιστατικά βίας πρέπει να καταθέσουν για να συμβάλλουν στην κάθαρση του ποδοσφαίρου!

Θέση για την αποχή των Ελλήνων διαιτητών από τα παιχνίδια της προσεχούς αγωνιστικής πήρε ο Παναθηναϊκός.

Με την «πράσινη» ΠΑΕ να στέκεται στο πλευρό τους, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε σήμερα (05/12), ζητώντας τους παράλληλα να… ενεργοποιηθούν!

Καταθέτοντας στην Δικαιοσύνη όσοι υπήρξαν θύματα ανάλογων επιθέσεων με εκείνης του Τάσου Παπαπέτρου, προκειμένου να βοηθήσουν στο να μην συνεχιστούν ανάλογα περιστατικά και το ελληνικό ποδόσφαιρο παραμείνει «όμηρος» της διαφθοράς…

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
««Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός χαιρετίζει τη σημερινή απόφαση των διαιτητών να απέχουν από τα καθήκοντα τους την επόμενη αγωνιστική, μετά τις σοβαρότατες απειλές κατά της ζωής και της οικογένειας του, που δέχθηκε ο διαιτητής κ. Αναστάσιος Παπαπέτρου.

Προκειμένου, η απόφαση τους να αποτελέσει έναυσμα για ουσιαστική κάθαρση στο ποδόσφαιρο, καλούμε όλους τους διαιτητές που έχουν υποστεί μέχρι σήμερα οιασδήποτε μορφής βία ή πίεση σχετικά με την άσκηση των καθηκόντων τους απο οιαδήποτε ομάδα ή παράγοντα, να καταθέσουν άμεσα τα σχετικά γεγονότα στην έρευνα που διεξάγεται από τον αξιότιμο κ. Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Αν σιωπήσουν και μείνουν για άλλη μια φορά ατιμώρητοι οι δράστες των απειλών και της βίας εις βάρος τους, είναι απολύτως βέβαιο ότι τέτοια περιστατικά θα συνεχιστούν αμείωτα και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα παραμείνει όμηρο της ανομίας και της διαφθοράς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x