Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Για αυτό είναι δύσκολο το ματς με Αστέρα για τον Παναθηναϊκό - Δεδομένο το ροτέισον από Τερίμ»

Ο Νίκος Αθανασίου εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM γιατί το ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα κρύβει κινδύνους, τόνισε ότι ο Φατίχ Τερίμ θα πάει σε αλλαγές και παρέπεμψε για τα μεταγραφικά από… Δευτέρα.

«Πονηρό» χαρακτήρισε το επικείμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, εξηγώντας και το γιατί.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Αστέρα, ο Παναθηναϊκός έρχεται από σερί ματς, υπάρχει κόπωση αλλά και πολλές απουσίες. Τζούριτσιτς και Βιλένα είναι εκτός λόγω καρτών, Χουάνκαρ εκτός λόγω τραυματισμού, Τσέριν, Παλάσιος, Ιωαννίδης και Γερεμέγεφ επίσης. Από την επόμενη εβδομάδα Χουάνκαρ, Τζούριτσιτς, Τσέριν και πιο σίγουρα από όλους ο Ιωαννίδης θα είναι διαθέσιμοι για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Τον Πάλμερ-Μπράουν τον ξεχνάμε για το επόμενο διάστημα», σχολίασε σχετικά.

Ερωτηθείς για την 11άδα των «πράσινων», ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι δύσκολη, αλλά θεωρεί 100% ότι ο Φατίχ Τερίμ θα κάνει ροτέισον και παρέθεσε τους επικρατέστερους να ξεκινήσουν.

Στα μεταγραφικά, ο Αθανασίου επισήμανε ότι η απόκτηση του Βίκτορ Ούγκο από πλευράς Παναθηναϊκού είναι στην τελική ευθεία και πως από Δευτέρα (22/01) αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα, όπως και ο Τάσος Μπακασέτας.

Ενώ σκιαγράφησε το προφίλ του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι και αναφέρθηκε στην… δικαίωση του Γιούρι Λοντίγκιν, που είναι ξεκάθαρα ο βασικός γκολκίπερ του «τριφυλλιού» πλέον.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x