Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πρέπει να πάρει το ματς με τον Αστέρα ο Παναθηναϊκός - Αυτή θα είναι η 11άδα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ αναφέρθηκε στην 11άδα αλλά και το πλάνο του Φατίχ Τερίμ.

Στην ενίσχυση του Παναθηναϊκού κάτω από τα γκολπόστ, μέσω του ερχομού του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«O Ντραγκόφσκι έχει ένα μεγάλο κίνητρο, να πάει με την Πολωνία στο Euro. Ήθελε να φύγει και από την Σπέτσια για να πάει κάπου καλύτερα από την Serie B. Το βιογραφικό του είναι καλό, έχει παίξει και στην Φιορεντίνα. Με την μπάλα στα πόδια δεν είναι τόσο καλός, αλλά έχει ύψος και είναι καλός στην εστία. Ο Παναθηναϊκός σε κάθε περίπτωση έχει και τον Λοντίγκιν, αλλά ενισχύεται με έναν καλό τερματοφύλακα. Ο Λοντίγκιν έχει προτεραιότητα αυτή την στιγμή, υπάρχει και το Κύπελλο», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο επόμενος παίκτης που θα αποκτήσει το «τριφύλλι» είναι ο Βραζιλιάνος στόπερ Βίκτορ Ούγκο, η μεταγραφή του οποίου θα ολοκληρωθεί σήμερα ή αύριο, αναφέροντας και τα στοιχεία που τον συνοδεύουν.

Ενώ σχετικά με τον Τάσο Μπακασέτα, ο Νικολογιάννης ανέφερε ότι θα έρθει την Δευτέρα (22/01) και άφησε ανοιχτό παράθυρο για μια ακόμα μεταγραφή από πλευράς Παναθηναϊκού σημειώνοντας, πάντως, ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι.

Μιλώντας για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης σημείωσε ότι «είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά από αυτά που πρέπει να πάρουν» οι «πράσινοι», ενώ «το πλάνο είναι να μπουν δυνατά από την αρχή» και εκτίμησε ότι στην 11άδα θα είναι οι Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο ή Ακαϊντίν, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Ζέκα ή Κώτσιρας, Μπερνάρ, Αϊτόρ, Μαντσίνι ή Βέρμπιτς και Σπόραρ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x