Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Η στόχευση του Τερίμ στην επίθεση και η πίεση ψηλά»

Ο Νίκος Αθανασίου επισήμανε τις πρώτες πινελιές που βάζει ο Φατίχ Τερίμ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Τα πρώτα στοιχεία που προσπαθεί ο Φατίχ Τερίμ να περάσει στον Παναθηναϊκό εντόπισε ο Νίκος Αθανασίου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στον απόηχο του 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός και θα μπορούσε να βάλει κι άλλα γκολ. Πέτυχε δύο πολύ όμορφα τέρματα και στη συνέχεια κατέβασε λίγο ρυθμό, αλλά παρέμεινε σοβαρός και δεν απειλήθηκε από τον ΠΑΣ», ανέφερε αρχικά.

«Φάνηκε ξεκάθαρη στόχευση του Τερίμ να επιτίθεται ο Παναθηναϊκός από τον κεντρικό άξονα και από εκεί ήρθε και το πρώτο γκολ. Κάποιες φορές, επίσης, η ομάδα ήταν πολύ πιεστική και πολύ ψηλά στο γήπεδο, φτάνοντας μέχρι και τον τερματοφύλακα κάποιες φορές, με όλες τις γραμμές όμως να μένουν κοντά. Δείχνει ο νέος προπονητής διάθεση να πάρει κάποια ρίσκα, προκειμένου η ομάδα να είναι πιο επιθετική και παραγωγική. Αυτό θέλει χρόνο να γίνει στην εντέλεια», τόνισε.

«Ήταν ευχάριστη έκπληξη από τον Τερίμ η χρησιμοποίηση του Μπρινιόλι. Δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Ιταλό, που έδειξε να έχει σιγουριά στις κινήσεις του», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x