Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ίσως μετατοπισθεί στη μεσαία γραμμή ο Αράο - Μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι εξελίξεις με Ούγκο»

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα με τον Νίκο Αθανασίου να μεταφέρει το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Τις τελευταίες πληροφορίες για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των πράσινων επεσήμανε το πόσο σημαντική είναι η απώλεια του Φώτη Ιωαννίδη, επισημαίνοντας ότι η μόνη επιλογή που έχει ο Φατίχ Τερίμ για την κορυφή της επίθεσης είναι ο Σπόραρ καθώς και ο Γερεμέγεφ είναι τραυματίας.

Από την σημερινή προπόνηση υπογράμμισε ότι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον να διαπιστωθεί εάν θα είναι στην αποστολή οι Τσέριν, Τζούριτσιτς, αλλά και ο Βέρμπιτς ο οποίος στο ματς με την ΑΕΚ είχε ενοχλήσεις.

Αναφερόμενος στις σκέψεις - πλάνα του Τερίμ για την 11άδα επεσήμανε ότι είναι και πάλι πολύ δύσκολο να εκτιμηθεί ποιοι θα ξεκινήσουν, ωστόσο με δεδομένο ότι έχει αποθεραπευτεί ο Σένκεφελντ και η απόκτηση του Ακαϊντίν έχει φέρει λύσεις στο κέντρο της άμυνας, είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να μετατοπιστεί ο Αράο στη μεσαία γραμμή.

Για τα μεταγραφικά ο Νίκος Αθανασίου τόνισε ότι αναζητείται ένας τερματοφύλακας με τους ανθρώπους της ομάδας όμως να παραμένουν επικεντρωμένοι στην προσπάθεια απόκτησης του Ούγκο, με τις εξελίξεις -θετικές ή αρνητικές- να αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x