Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Φουλάρει για στόπερ και τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός - Πιθανό να πάρει και χαφ»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού όπως τα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ αρχικά αναφέρθηκε στην αιχμηρή ανακοίνωση, που εξέδωσε η «πράσινη» ΠΑΕ για τον Φρόιντφελντ, τονίζοντας ότι η σειρά γεγονότων από τη μέρα, που έχει αναλάβει τα ηνία της ΚΕΔ, σε συνδυασμό με τους ορισμούς Νταμπάνοβιτς και Χίγκλερ στα ματς του Κυπέλλου, έχει άρει την εμπιστοσύνη στον Σουηδό: «Η είδηση της ημέρας είναι η σκληρή ανακοίνωση του Παναθηναϊκού κατά του Φρόιντφελντ. Έχει άρει την εμπιστοσύνη του στον Φρόινφελντ ο Παναθηναϊκός».

Στη συνέχεια, μίλησε για το ιατρικό δελτίο του Παναθηναϊκού, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Φώτης Ιωαννίδης δεδομένα δεν θα αγωνιστεί στα ματς με τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα, ενώ χαρακτήρισε ως «τελικό» το ματς με τους Πειραιώτες: «Tελικός το ματς με τον Ολυμπιακό. Ειδικά αυτό το ματς είναι και γοήτρου. Αύριο θα δούμε ποιους θα έχει. Σίγουρα εκτός ο Ιωαννίδης, αγώνα δρόμου για ΠΑΟΚ. Ούτε Γερεμέγεφ με Ολυμπιακό και Αστέρα και πάει μόνο με Σπόραρ. Δύσκολο των Τζούριτσιτς και Τσέριν. Θα είναι στην αποστολή ο Ακαϊντίν με Ολυμπιακό. Ίσως τον βάλει με τον Αστέρα. Δεν είναι και πολλοί οι διαθέσιμοι».

Tέλος, ο Τάσος Νικολογιάννης, μιλώντας για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, υπογράμμισε ότι οι «πράσινοι» φουλάρουν για την απόκτηση στόπερ, αλλά και τερματοφύλακα, ενώ εκτίμησε ότι μπορεί να κινηθούν και για χαφ: «Δεδομένη η απόκτηση στόπερ. Βασικός στόχος ο Ούγκο. Κινείται να επιλέξει και τερματοφύλακα. Θα το κρίνουν ο Τερίμ με τους συνεργάτες του. Πιθανό να πάρει μέσο. Ή για το "6" ή για τη θέση "8-10". Θέλει να πάρει έναν παίκτη εκεί που θα κάνει τη διαφορά».

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x