Stoiximan Super League

Θλάση ο Ιωαννίδης, «τρέχει» για Τούμπα!

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο, ξεκινάει άμεσα θεραπείες και θα κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να είναι διαθέσιμος για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της άλλης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ!

Επιβεβαιώθηκαν τα άσχημα μαντάτα για τον Φώτη Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό! Όπως έδειξε η μαγνητική, στην οποία υποβλήθηκε ο επιθετικός του «τριφυλλιού», έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο.

Αυτό σημαίνει ότι χάνει σίγουρα -όπως αναμενόταν- τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και το ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα, στη Λεωφόρο. Ο Ιωαννίδης θα ξεκινήσει άμεσα θεραπείες, με σκοπό να είναι, πλέον, έτοιμος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη, την άλλη Κυριακή 28 Ιανουαρίου.

Θυμίζουμε πως τραυματίας είναι και ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και γίνεται σαφές πως στον επαναληπτικό του Φαλήρου ο Φατίχ Τερίμ θα έχει μόνο τον Άντραζ Σπόραρ στη θέση του σέντερ φορ, για να διεκδικήσει την πρόκριση κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

O Ιωαννίδης έχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα 8 γκολ και τέσσερις ασίστ. Συνολικά έχει πετύχει 16 τέρματα τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x