Stoiximan Super League

Αθανασίου: Συνεπής με τους μικρούς ο Παναθηναϊκός, θέλει νίκες και σε ντέρμπι για να μείνει πρώτος -Δύναμη οι σέντερ φορ

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την σημασία της χθεσινής νίκης του Παναθηναϊκού και την ανάγκη να πάρει κάποιο ντέρμπι για να μείνει στην κορυφή, ενώ έκανε ειδική μνεία στην επίθεσή του.

Την αξιολόγηση της κατάκτησης των τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Παναιτωλικό αλλά και των στατιστικών της επιθετικής του γραμμής, έκανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη όπως εξελίχτηκε η αγωνιστική, με τον Παναθηναϊκό να συνεχίζει να δείχνει αξιοσημείωτη συνέπεια στα ματς με τους μικρούς. Από εδώ και στο εξής, για να παραμείνει εκεί, θα πρέπει να πάρει και κάποια από τα ντέρμπι που ακολουθούν. Θέλει τουλάχιστον δύο νίκες στα μεγάλα παιχνίδια για να συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα. Δεν ήταν μια φοβερή εμφάνιση η χθεσινή, αλλά με στιγμές. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Σπόραρ, είχε να σκοράρει κοντά δύο μήνες και έβαλε δύο δύσκολα γκολ. Είναι πολύ ευχάριστο για τον Τερίμ ότι φωνάζει παρών σε μια σημαντική καμπή. Μέχρι στιγμής έχει βάλει 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και το να έχεις πάρει τόσα πολλά από τον αναπληρωματικό σου σέντερ φορ, συν άλλα 15 από τον βασικό και 4 από τον τρίτο, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Πάρα πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Ζέκα, ενώ και ο Αράο ήταν ξανά αξιόπιστος ως στόπερ», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε με νόημα: «Είναι μια πολύ όμορφη ημέρα η σημερινή, γιατί μετά από σχεδόν 30 χρόνια, όλοι εμείς που φωνάζαμε ότι κάτι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο από το 1996, δικαιωθήκαμε. Είναι πολύ σημαντική η θεσμική ιδιότητα του Κούγια στον Ολυμπιακό».

Ο Αθανασίου σημείωσε ότι η επιστροφή του Σένκεφελντ στην 11άδα του Παναθηναϊκού είναι κομβικής σημασίας για τα ντέρμπι που ακολουθούν.

Ενώ επισήμανε ότι, μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν πιθανότατα έναν κεντρικό αμυντικό.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x