Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Έχει προχωρήσει πολύ η απόκτηση στόπερ - Ίσως βασικός σε κάποια από τα προσεχή ματς ο Σπόραρ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να ενισχύσει την άμυνά του και όχι μόνο.

Λίαν συντόμως αναμένουμε εξελίξεις για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού στα στόπερ, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπάρχει πρόβλημα στις λύσεις στο κέντρο άμυνας, γι’ αυτό και θα υπάρξει άμεσα ενίσχυση. Ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει πολύ την απόκτηση στόπερ, μπορεί να έχουμε εξελίξεις σε λίγες μέρες, αλλά πιστεύω πως θα πάει να πάρει και δεύτερο στόπερ», τόνισε.

Όσο για τη νίκη επί του Παναιτωλικού, είπε πως «… δεν ήταν πολύ καλός, αλλά είναι προφανές πως ο Τερίμ θέλει να δει όλους τους παίκτες για να βγάλει τα συμπεράσματά του. Δεν του άρεσε του Τούρκου προπονητή η πτώση της απόδοσης της ομάδας στο τέλος. Ίσως να έχει στο μυαλό του και τα τρία χαφ».

Τέλος αναφέρθηκε στην παρουσία του Σπόραρ: «Πέτυχε ξανά γκολ που δίνουν βαθμούς. Ο Τερίμ τον υπολογίζει πολύ και πιστεύω πως θα τον δούμε βασικό σε κάποιο από τα προσεχή παιχνίδια, χωρίς να ξέρω σε ποιο. Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει από τους τρεις φορ του μακράν τα περισσότερα γκολ σε σχέση με τους άλλους διεκδικητές του τίτλου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x